Qui som

QUALITAT I RAPIDESA

A Taller C58 estem especialitzats en la reparació i el manteniment d’automòbils i furgonetes. Amb personal expert i orientat a la satisfacció del client, unim la qualitat a la repidesa: sabem que el conductor vol disposar del seu vehicle en perfectes condicions al més ràpid possible, i aquest és el nostre objectiu.

 

SERVEI INTEGRAL

Oferim tots els serveis per al perfecte manteniment del seu vehicle, perquè vostè només s’hagi de preocupar de conduir.

El nostre taller està equipat amb 3 elevadors fixes i un elevador mòbil, màquina de diagnosi i maquinària desmuntadora de pneumàtics.

Disposem de maquinària i serveis actualitzats, així com personal degudament format, per realitzar la correcta diagnosi del seu vehicle, i reparar-lo amb total confiança.

 

EXPERIÈNCIA

Nuestro personal tiene una demostrada experiencia en los diferentes servicios. Y, para mantenernos constantemente actualizados, fomentamos la formación de nuestro personal.

 

SPG TALLERES

Pertanyem a la xarxa SPG Talleres, de Grupo Serca Automoción, un dels principals grups de distribució de recanvis a nivell peninsular.

Això ens permet oferir serveis i productes adaptats a les necessitats dels nostres clients i mantenir-nos actualitzats, tant a nivell de formació com sobre les novetats que s’incorporen als automòbils.