Serveis

Mecànica

Reparació de turismes i furgonetes de totes marques.

Equipats amb 4 elevadors i maquina de diagnosi.

Disposem de maquinària i serveis actualitzats, així com de personal degudament format, per a realitzar el diagnòstic correcte del seu vehicle, i reparar-lo amb total confiança.

 

Electrònica

Cada vegada més, els vehicle estan equipats electrònicament. El nostre personal disposa de la formació i experiència necessàries per a mantenir o reparar qualsevol incidència o avaria electrònica.

 

Planxa i pintura

Realitzem reparacions de primera qualitat, amb recanvis originals, per a solucionar qualsevol sinistre que hagi patit el seu vehicle, amb uns resultats de gran qualitat.

En Pintura cuidem fins al darrer detall per a aconseguir el millor acabat.
Treballem amb totes les companyies d’assegurances.

 

Manteniment

Mantenir el seu vehicle en perfectes condicions li permet reduir el consum i evitar avaries. La revisió i el canvi d’oli i filtres, de manera periòdica, són la millor garantia per al màxim rendiment.

 

Pre ITV

Comprovem que el seu vehicle es troba en condicions de passar la Inspecció Tècnica de Vehicles sense cap sorpresa.

I, per a la seva comoditat, realitzem nosaltres el tràmit per a que vostè no hagi de dedicar el seu temps a fer-ho: portem el seu vehicle a la Inspecció.

 

Vehicle de substitució

Mentre reparem el seu vehicle, pot disposar d’un dels nostres automòbils de substitució, amb un cost mínim.

 

Recollida i entrega de vehicle a domicili

Li estalviem el temps i el desplaçament de venir fins a Taller C-58 a entregar o recollir el seu automòbil. Digui’ns on l’hem de recollir i entregar, i l’horari, i nosaltres ens n’ocupem.

 

Pneumàtics

Per a la seva seguretat, l’estat dels pneumàtics és fonamental. Disposem de la maquinària necessària per a la substitució, l’equilibrat i l’alineat dels seus pneumàtics. Treballem amb totes les marques, mantenint sempre l’equilibri entre preu i qualitat.